Rántott húst érdemes-e wokban sütni?
Ha tipikus wok-os kaját csinálsz, akkor igen, kevés olajjal - mert azt úgy szokás.
De semmi nem tiltja, hogy bő olajban süss benne...
A rántott húshoz kell a bő olaj.
Sokan propagálták, hogy tepsiben sütőben is megsül, és ugyanolyan finom. Háááááát…
EGyszer próbáltam ki! Először és utoljára.
Szájpadlásszaggató, kemény, élvezhetetlen panír lett belőle.
Igen, érdemes. Bő olajban lehet sütni. A kínaiak is úgy sütik a wok-ban a Kínai illatos-omlós csirkemellet.
Itt van hozzá egy videó, hogy lásd:
Sütheted te kevés olajban is, csak akkor ne csodálkozz, hogy szalagos lesz, mint egy fánk!:)
Vannak ételek és azoknak receptjei, természetesen bárki eltérhet attól, de akkor ne csodálkozzon, ha nem azt az eredményt kapja!
A rántott húst bő zsiradékban kell sütni, ha nem úgy csinálod, akkor úgy fogod megenni, ahogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!