Ha a pl egy sonkát túl sütök egy serpenyőbe és az alja feketés lesz ha azt megleszek akkor lesz tőle valami bajom vagy káros?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 23:21
1/3 anonim válasza:
A túlsütés elég relatív, egyes ételek élvezeti értékéhez hozzátesz a pörzsanyag (pld. grillezés). Egyszeri alkalommal nem lesz bajod semmiképp.
Az égés okozhat rákkeltő anyagokat, de ez csak extrém terheléssel hatna rád, ennél károsabb kimenni az utcára forgalomban.
2/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, jó étvágyat!
3/3 MancsWolf válasza:
Egyszeri és pláne ennyitől semmi bajod nem lesz. Sőt én jobban szeretem ha bármilyen hús kicsit meg van perzselődve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!