Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek a ramen-t/za...

Hogyan készítitek a ramen-t/zacskós tésztalevest?

Figyelt kérdés
Én mindig leszűröm a víz 80%-át, utána adom hozzá a kis ízesítőpor(oka)t, aztán zöldségeket szeletelek hozzá, vagy tejfölt adok hozzá. Tudom undorítóan hangzik, de szerintem finom. :D A marhahúsos leves-tejfölös kombónak töltöttkáposzta íze van...
2020. máj. 13. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy, ahogy elő van írva. Dolgoztam minőségellenőrként a Nissinnél, nekem úgy ízlik, ahogy elo van írva
2020. máj. 13. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Adott mennyiségű vizet a fűszereket plusz adok hozzá ha van friss petr.zöldet fagyasztott zöldségkeveréket . Esetleg reszelek gele fokhagymát . Felforráskor leveszem , hagyom állni 3-4 percet és tálalom .
2020. máj. 13. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#1 az mondjuk tök menő :D


én minimális vízben csinálom, de már az elején mindent hozzáadok: az összes kis zacskós ízesítőt ami a tésztával jön, plusz szójaszósz, osztrigaszósz, szezámmagolaj, gyömbérpor, bors, shitake gomba, zöldhagyma/póré/snidling, néha lágy sárgájú főtt tojást is eszek hozzá.

2020. máj. 13. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Kevesebb vízzel készítem, hogy ne maradjon leve, majd ütök rá egy tojást és megsütöm serpenyőben.
2020. máj. 13. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában az Acecook leveseire és az Omachi levesekre vagyok rákattanva. Az Acecookosokat natúran eszem, annyi, hogy 4 deci helyett 5 deci vízzel csinálom és rendesen megfőzöm. Az Omachit úgy eszem, hogy vágok bele sok-sok zöldséget (póréhagyma, újhagyma, répa, káposzta), sriracha, citromlé, metélőhagyma, néha gyömbér, néha pici paradicsomszósz, néha 1-2 csepp worchestershire szósz. Ezt is főzöm, szintén 5 deci vízzel.

A főzés pedig így zajlik: felteszem egy pici lábasba a vizet, amikor már majdnem forr, beleöntöm a porokat és/vagy szószokat, amikor forr, bele a tészta, puhára főzöm. Ha Omachi, akkor a levet a tálba öntöm, alaposan összekeverem a többi hozzávalóval, utána belerakom a tésztát is.

2020. máj. 13. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A mozsár törőjével összetöröm a zacskóban, kiöntöm a tálba, rá a fűszer, a meleg víz és be a mikróba bugyogásig. Aztán várok, míg teljesen felszívja a vizet, mert én úgy szeretem.
2020. máj. 13. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!