Tepsis csirkecombnál sörrel, mézzel, vagy valami mással kell bekenni a bőrét, hogy nagyon jó ropogós legyen? (Mint régen a menzán? L
Figyelt kérdés
Remélem nem béna a kérdés, pasi vagyok, próbálok megtanulni sütni főzni a bezártság idején...2020. máj. 8. 22:19
1/3 anonim válasza:
Sör is méz is jó, de nekünk mindig ropogós enélkül is, fedd le alufóliával és kész, a sör csak hab a tortán, amúgy jó ízt ad neki
2/3 anonim válasza:
Menzán biztos hogy nem kenték meg semmivel.
És az alufólia is felejtős, azzal pont az ellenkezőjét éred el, mert csak párolódik alatta a hús, meg a bőr, és utána a bőrnek nincs elég ideje megpirulni.
Nem kell túlbonyolítani, alufólia nélkül pont addigra pirul meg a bőre, mire megsül a hús. Beteszed sülni beízesítve 180 fok körül háromnegyed órára, és kész. Ne legyen alatta túl sok víz, mert a húsból is sül ki.
Semmi egyebet nem kell vele csinálni.
3/3 anonim válasza:
Ha még sütés elött óvatosan a bört elemeled a hústól, akkor minden esetben ropogósra sül minden egyéb kezelés nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!