Kenyérsütő gép jó valamire?
Pont akkor éri meg, ha teljes kiőrlésű lisztből, rozsból szeretsz készíteni kenyeret, boltban ezek drágák. Igazi jó fehér kenyér készütéséhez nem az igazi, mert jóval tömörebb kenyeret készít. A kenyér héját nem süti meg rendesen. Tapasztalatok röviden: rendes élesztő (nem por), legsimább liszt az ami jó (a kenyérpor rossz).
1 perc alatt beledobálok mindent a kivehető kosarába, most már ránézésre, a végén elmosni sem kell a kosarat, csak az apró dagasztókését. 1 kWh-t fogyaszt egy kenyérsütés.
Igen, nagyon jó!
Én pizzatésztát és minden gyúrós tésztát ebben dagasztok. Kézzel sosem lenne ilyen jó állagú egyik tészta sem.
Mézeskalács tésztája kézzel egy pokol, de ezzel nincs semmi dzsuva.
Lidl-ös saját márkás van. Az elsőt vagy 10 éve vettem, kenyeret 1x sütöttem benne, arra nem jó, de dagasztani a legjobb.
Az tönkrement és újra Lidl-öst vettem. Nem tudom neked egyedül megéri-e? Mire kitapasztalod a kenyérsütés csínját-bínját. Vagy dagasztásra megéri-e? Mi 4-en vagyunk 2 gyerekkel, minden héten használom.
:) Sikértartalmát/minőségét kell nézni egy lisztnek, rá vagyon írva, na ha az alapján választasz lisztet kenyérsütéshez, akkor a fehér kenyered is jóízű, jó állagú, laza lesz, csak ha az alapján választasz lisztet, akkor a legkevésbé sem éri meg sütni. Sok múlik az élesztőn is, de nem feltétlen az ára mutatja meg melyik
a jó, ki kell tapasztalni. Boltok polcain jellemzően BTL50 BL55-ös liszt van, ezek kenyérsütésre nem jók, tészták, sütemények készítésére valók. BL80-as kell fehér kenyérhez!
A kenyérsütőkön állítható, hogy mennyire pirítson rá a kéregre, úgyhogy a színt lehet hozni bizonyos típusokkal, de tény és való, hogy ugyanazt a kenyérhéj vastagságot, állagot nem tudja hozni, mint amit egy kemence vagy akár otthon egy sütő. Toast kenyerekre jellemző kenyérhéjt tud hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!