Palacsintanal mitol lehet az, hogy van egy olyan tipus ami kegyetlenul kiszarad?
Figyelt kérdés
En se tarolom megfeleloen a palacsintat, de amit en csinalok az sose szarad ki igy.
Minek a fuggvenye ez?
2020. máj. 1. 18:11
1/2 anonim válasza:
Lassú tűzön túl sokáig sütés, én így szoktam elrontani. Ha letakarva tálalom, akkor visszapuhul.
2/2 anonim válasza:
Nálam is, frissen ahogy sütöttem, tört a széle a palacsintának. Le szoktam takarni egy másik tányérral, hogy puhuljon. De valahogy sosem volt az igazi. Mióta kimérem a hozzávalókat, azóta habkönnyű a palacsintám, és nem szárad, nem törik, nem ragad le.
20dkg liszt; 2 tojás; 3 dl tej; 2,5 dl szóda; 3/4 dl olaj; pici só, 1 ek cukor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!