Zellert lefagyaszthatok ha már meghámoztam, felkockáztam?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 18:21
2/4 anonim válasza:
Azért előtte nem árt kicsit blansírozni (pár percre forrásban levő vízbe tenni) mint a többi zöldséget fagyasztás előtt.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan fagyaszd le hámozás után. Minden zöldségfélét így szoktam le fagyasztani. Amire odafigyelek, hogy nem vizes állapotban, hanem megszárítva teszem a fagyóba.
4/4 anonim válasza:
Blansírozni nem kell, mosd meg hagyd egy kicsit, hogy száradjon és több zacskóba, vagy műanyag dobozba tedd, hogy ne vegye át a hűtő ízét, illetve egymásét se.
Ezt szinte bármivel megcsinálhatod.
Így télen is mindig ehetsz friss zöldséget, gyümölcsöt, nem kell konzervet vegyél, ha nyáron elegendő ilyesmit vásárolsz be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!