Fagyasztás után a készételt, hogyan olvasszuk ki?
Figyelt kérdés
Lefagyasztottam egy adag zöldség ragut. A kérdés, hogy hogy a jobb kiolvasztani? Szobahőn felengedem és utána csak be a mikróba vagy fagyasztottan rakjam lábasba és forraljam újra?
Az az igazság, hogy semmit nem szoktam lefagyasztani, de most, hogy egyedül vagyok és itthon meg nem rohangálok boltba, igyekszem mindennel takarékoskodni.
2020. ápr. 15. 08:56
1/3 anonim válasza:
Én mindig megvárom, míg kiolvad szobahőn, és utána inkább a tűzhelyen, lefedve, néha megkavarva melegítem fel.
2/3 anonim válasza:
Vagy kiolvad magától szobahőmérsékleten, vagy ha elfelejtem időben kivenni akkor a mikrón van olvasztó fokozat.
3/3 anonim válasza:
Este kiveszem, a hűtőbe teszem, ott kiolvad. Melegíteni a tűzhelyen szoktam, mikronk nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!