Sült csirkemellet le lehet fagyasztani?
le, de nem sok értelme van....
Frissen 3 perc alatt megsütöd - kiolvasztva már elég rágós lesz szvsz.
Hogyan érdemes kiolvasztani?
Újra kell sütni, vagy lehet azt, hogy a hűtőbe átteszem estére, és másnapra megmelegítem mikróban?
Le lehet fagyasztani és nem lesz szörnyü íze meg nem lesz rágós, ha betartod azt, hogy ez már kész étel.
A legjobban úgy lehet felhasználni fagyasztás után, ha valamilyen szószba kerül - vagy salátára teszed felszeletelve és a dresszinggel leöntve, vagy az adott forró szószba tesezd és úgy melegíted össze - felforralni nem kell és nem is ajánlott.
Rossz íze akkor lesz, ha túl sokáig van a fagyasztóban, a fagyaszónak "hütöíze/szaga van (ami a nem megfelelö tisztántartás illetve csomagolás miatt lehetséges), illetve ha túl sokáig olvad ki. Rágós meg akkor lesz, ha elkezded átsütni, mert a csirkemell ilyen esetben egyre szárazabb, azaz rágósabb lesz.
#4
Pontosan úgy ahogy leírtad.
De ha akarod, akkor serpenyőben abban a zsiradékban amiben sütötted, úgy 3 cl. víz hozzáadásával, fedő alatt átpárolhatod. Akkor biztos nem lesz száraz és felfrissül az íze.
#7
Melyik általam leírt módon ?
Újra kell sütnöm, vagy elég csak az előzetesen a hűtőbe + mikró?
Kb hétig lenne a fagyasztóban, ha ez releváns.
A sült csirkemell bárhogyan is olvasztod ki, már nem lesz olyan, mint frissen elkészítve, ráadásul egy csirkemellet kisütni kb 10-15 perc. Én inkább vékonyra szeletelve egy rétegben, nyersen fagyasztanám le a helyedben. Akkor pár perc alatt kiolvasztani, és gyorsan megsüthető.
Ha mégis sütve fagyasztószekrény, akkor viszont egy olyan ételt készítenék belőle, amihez eleve sült csirkemell kell. A húst kockákra vágva hirrtelen átsütném, mielőtt az ételhez adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!