Olcsó pár hozzávalós recepteket tudtok irni?
prítós kenyér
mi az olcsó? mennyi pénzed van havonta kajára? mid van most otthon?
Tócsni, krumplis tészta,tojasos nokedli,fokhagymás spagetti, paradicsomos tészta : fél liter sűrített paradicsomban és 3 dl vízben meg főzöd a tésztát sóval borssal és neked tetsző zoldfuszerrel izesited. Ha nagyon el inná a 20 dkg tesztank a levét akkor vizet adunk meg hozzá. Majd ha megfot a tészta mehet bele az egy darab mozzarella sajt addig kevergetjük míg élnem olvad és bennem sűrűsödik a tesztank.
Rántott leves kömény maggal vagy tojás leves.
Főzelékek: kelkáposzta, sárgaborsó, krumpli, spenót, stb.
Hozzá fasírt darált húsból. Fél kilóból nekem 12 db, pedig nincs tele kenyérrel, de ez nagyságfüggő.
Tészták
Csirkecomb farrésszel (1 kg 3-4 db és 400Ft körül)
Csirkemáj (fél kiló 300 Ft)
(receptek a neten)
Egy leves mindig eltelít. Örök kedvencem a tojásleves.
Pizza (Street Kitchen alapreceptjét szoktam használni. Liszt, élesztő, víz.) Maradékokat rá lehet dobálni. Én fokhagymás tejfölt kentem rá és a megmaradt húsvéti sonkát rádaraboltam.
Tészta minden variációban. Sűrített paradicsom+ sajt. Bacon+ tejföl. Tonhalkonzerv+ kukorica. Paradicsomszósz+ darált hús. stb
Főzelék. Feltét lehet virsli, tükörtojás, húsgombóc, fasírt, csirkeszárny, stb.
Lecsó
Paprikás krumpli
Desszert: tejbegríz, palacsinta, puding, kevert sütemény, kókuszgolyó, rakott keksz (puding+ háztartási keksz), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!