Használ valaki ActiFry-t? Tapasztalatok, receptek?
Szeretitek? Milyen gyakran használjátok?
Elsősorban húst sütnék benne, nem krumplit.
Rántott dolgokra is jó?
Szia!
Én nem használom, hanem egy jó pár hónapig dolgoztam vele...áruházakban. Néha haza is vihettem...én nagyon imádtam...venni is akarok egy sajátok. Én brassóit csináltam benn...jó lett. Felszeleteltem a krumplit, meg a húsit (csirke...mert hamarabb kész van) tettem bele fokhagymát, borsot , sót...és elindítottam. Nagyon fincsi lett, talán csak egy kicsit száraz...ezért ajánlom, h tegyél bele olajat is, ha kipróbálod.
Rántott dolgokat nem próbáltam...mert szerintem a lapát ami forog benne, "leszedné" a panírt. De nem tudom. Azt tudom...mondták a tájékoztatón, hogy húst lehet benne sütni, csak akkora méretűnek kell lennie a husinak...hogy a lapát tudjon benne forogni. Tehát egy kicsit kisebbre kell szeletelni...de ennyi.
Sok sikert!
Szia!
Nekem van. Azóta sokkal többször sütök krumplit, minimális olajjal. Igaz, figyelembe kell venni, hogy ha az olaj drága is, azért az áram sem olcsó, amivel működik a készülék.
De gyorsan össze lehet vele dobni egy kis kaját. Krumpli + husi bele (én inkább a csirkehúst ajánlom, az gyorsabban készül), recept nem túl sok van, kreatívan, ki kell próbálni.
Határozottan nem bántuk meg a vásárlást, másfél éve van meg.
Köszönöm a válaszokat!
Elsőnek: én azt hallottam, hogy rántottaknál ki kell venni a lapátot, és félidőben megfordítani a húst, akkor nem jön le a panír.
Még az lenne a kérdésem, hogy tényleg nincs olajszag a lakásban, amikor használjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!