1/2 anonim válasza:
A kelt tésztákhoz sokszor kell tej.
2/2 anonim válasza:
Nem, az íze nem érzödik egyáltalán.
Az ok, hogy a tej zsíros folyadék, emiatt a tészta állaga lesz kicsit másabb, jobb.
(És NEM azért, mert az élesztöt tejben kell felfuttatni, ugyanúgy müködne/müködik vízzel is, csak mivel a legtöbb kelt tésztába tesznek tejet, egyszerübb mindjárt azt használni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!