Mi főzzünk ma?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 09:37
1/17 anonim válasza:
Akkor a hülye válaszok ( és hülye válaszolók) után egy normális is:
én ma rakott kelkáposztát fözök, tegnap bácskai rizseshús volt, azelött meg gombaleves és túrós tészta.
2/17 anonim válasza:
Mi lecsót csináltunk ma pl, gyors és egyszerű akár ezt is kipróbálhatod.
3/17 anonim válasza:
Én ma juhtúrós sztrapacskát csinálok, az egyik kedvencem.
4/17 -femme- válasza:
Reteklevél krémlevest és tejfölös gombapörköltet fogok készíteni tarhonyával.
5/17 anonim válasza:
Nálunk palóc leves van és palacsinta, holnapra ue grizes tésztával
Tegnap rakott karfiol volt, előtte zöldséges májgombóc leves grillezett csirkemellel és rizzsel.
Off. A retekleveles receptet elkerhetnem? :)
6/17 anonim válasza:
Pirított zöldségek rizzsel és tükörtojással
Holnap marhapörkölt nokedlivel lesz, mert az van a frigóban (2 adag, hétfőn is azt eszem)
7/17 anonim válasza:
Nálunk paradicsomleves és sült oldalas bajor káposztával, mindez 2 napra, mert sok a dolog a kertben.
8/17 anonim válasza:
Én rántott csirkecombot csinálok Rizssel
9/17 anonim válasza:
Tegnap tökfőzelék volt csirkepörkölttel, ahhoz nem kellett sok pörkölt, ma ugyanaz a pörkölt tarhonyával, előtte zöldborsóleves.
Holnap brassóit csinálok sültkrumplival.
10/17 anonim válasza:
Előző vagyok, kicsit off: 7., én meg a bajor káposztádra volnék kíváncsi, megköszönném.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!