Házi péksüteményeket szeretnénk lefagyasztani. Süssem meg teljesen vagy csak félig?
Figyelt kérdés
Családnak szeretnénk buktát,csigát meg hasonlókat lefagyasztani hogy ha enni szeretnének ne akkor kelljen neki állnom még.De nem tudom hogy teljesen megsüssem mielött berakom a hütöbe vagy csak félig?2010. júl. 24. 16:01
1/6 anonim válasza:
Én teljesen készre szoktam sütni mindent és amikor kihül megy a fagyasztóba.
2/6 anonim válasza:
Ugyanígy. Készre sütöm, kihűtöm, zacskózva megy a fagyasztóba.
3/6 anonim válasza:
Én félkészre sütöm és úgy fagyasztom be. Mikor esszük, akkor sütöm meg teljesen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!És mikor enni szeretnétek akkor hogy csináljátok?Bedobjátok a sütöbe vagy csak simán kiengeditek és be a mikróba melegiteni?
2010. júl. 24. 16:18
5/6 anonim válasza:
Szerintem a nyers,betöltött tésztát fagyaszd le,és amikor enni akartok csak megkeleszted a langyos sütőben és már sütheted is.
6/6 anonim válasza:
Mindig teljesen megsütve fagyasztom évek óta. Fogyasztáskor vagy abban hagyom kiengedni,amiben fagyasztottam. Vagy.ha gyorsan akarjuk enni,a mikróban olvasztom ki. Pogácsám,piskótám is mindig van a fagyóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!