Anyukák, melyik szakácskönyvet vennétek meg a 3 közül?
Lassú reggelek - villás reggelik, zöldségkrémek, édes tészták, amikor hétvégén nem kell sietni és jut idő pl. beszélgetni
Tepsis receptek - csak olyan zöldséges-húsos, halas receptek, amiket gyorsan összedobsz és a többi munkát a sütő elvégzi
Ázsiai receptek otthon - gyors, egyszerű, de mégis különleges finomságok
Köszi a segítséget előre is!
Én az elsőt.
A reggelivel sokszor gondban vagyok és hétvégén szeretünk együtt reggelizni. 😊
Egyiket se, van netem...
De ha az érdekel, melyikben lévő receptek érdekelnének jobban, akkor legyen az első.
Az ázsiai konyha nem érdekel, tepsis kajákat meg kitalálok magamtól is, ahhoz nem kell recept.
2.at
Reggel úgysincs idő pepecs dolgokra rohanás mindenkinek,emiatt hamarabb felkelni esélytelen
Az ázsiai ízeket meg nem szeretjük
Kinek vennéd...?
Miért lényeges, hogy anyukák válaszoljanak?
Gyakorlatilag egyiket sem.
Nem a reggeli a beszélgetős főétkezés még hétvégén sem családok esetén, mivel mindenki végre addig alhat ameddig akar vagy tud. Egyébként sem kell szakácskönyv egy reggelihez.
Tepsis receptek
Ez még a legkezdőbbnek is megy, egy bedobálós cucc, amit a sütő megsüt. Ehhez sem kell szakácskönyv.
Ázsiai receptek
Nekünk nem jönnek be és merem állítani, hogy sokaknál nem.
Aki viszont ezekre kíváncsi, az megnézi a neten a lehetőségeket.
Anyukádnak vennéd?
Ázsiait csak akkor, ha érdekli az ázsiai konyha.
Tepsiset szerintem elég sokan tudnak, meg sokat lehet találni neten.
A villás reggeli jó ötlet. Az ilyen fajta gyűjtemény nem olyan gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!