Spórolós receptek?
Nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk, örülök ha kenyeret tudunk venni jövő hónap 1o-ig...
Van pár dolog, amit vásároltam kb hétfőn. Alapvető élelmiszerek vannak itthon és némi hús. Retro spórolós recept ötletek szeretnék kérni tőletek. Eddig ami eszembe jutott az a rakott krumpli virslivel, paprikás krumpli virslivel (mert 89ftert leertekelve sikerült vennem 5 Cs. Saga hotdog virslit, amit lefagyasztottam), Virslis pizza, esetleg valamilyen kelt tésztás Virslis dolog, daras tészta barack lekvárral, csirkefarhátbol pörkölt és talán sütni is fogok le belőle és húslevest csinálok.
Most semmi egyéb nem jut az eszembe. 🙄
Tojás pörkölt nokedlivel, én imádom.
Tojásos nokedli, köménymag leves, köményes tojás leves.
Hány főre kell főzni? Gyerek van?
Kb mennyi ami maradt 10-ig?
Ha tojás saját tyúktól van az jó,de a bolti az drága hogy mindent azzal.. felénk legalább is drága.
Tükörtojás, rántotta reggeli vacsira virsilivel akár. Mi nagyon tojásos reggelisek vagyunk 2-2 tükörtojás kenyérrel van hogy csak este 7kor eszünk.
Tészta+ tejföl rá sajt.
Kenőmájas esetleg. Borsófőzelék.
3 főre.
Igen, saját bio tojás, biotakarmannyal is vannak etetve a jerceink. Annyi, hogy 3 kakas van, 2-t le kell vagjak belőle barmennyire is sajnáljuk őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!