Mit szoktatok reggelizni, vacsorázni?
Reggeli: Teljes kiőrlésű magvas kenyér/zsemle, felvágottal, sajttal és zöldségekkel, legtöbbször főtt vagy sült tojással, vagy kőrözöttel/más szendvicskrémmel (saját készítésű). Hétvégén omlettet, rántottát, tojásmuffint is gyakran csinálok. A sajtot, felvágottakat és a tojást hétvégén vásárolom be egész hétre, kenyeret általában maximum heti kétszer veszek (nem eszünk sokat belőle), zöldségeket heti egy vagy maximum két alkalommal, ha gyorsabban elfogy mint terveztem. Vacsora: hétköznap az, amit aznap főzök. Ezek általában gyorsabb, egyszerűbb ételek, munka után nem vagyok hajlandó 30-40 percnél többet tölteni a konyhában. Ha marad, akkor ebből viszünk másnap ebédet. Hétvégén valamilyen saláta, melegszedvics, vagy csak az amit reggelinek ennék, napi egy főtt étel nekem bőven elég.
Nálatok nem az a baj, hogy mit esztek, hanem az, hogy naponta boltba jártok (minek?), impulzívan elköltitek felesleges dolgokra a pénzt, hiányzik az átgondoltság és a tervezés.
Reggelire zabkása, vagy valami magos keksz joghurttal. (Párom ezen felül szokott tízóraizni, 1-2 péksütit.)
Vacsorára "sajt, kence, zsemle, zöldség" jellegű történet.
A vacsorára és tízóraira szánt pékárut én veszem naponta, 500-600 forintnál ritkán hagyok ott többet a boltban.
kétszemélyes reggelitek 2-3 EZER forint?????
Ennyiért már szállodában is reggelizhetnétek! :-D
Én nem szoktam kiszámolgatni, de kb. 3 szelet magos pirítós, vajjal, házi dzsemmel, és tejeskávé (nescafe-ból). Szerintem kettőnknek ez nincs összesen 3-400 ft.
-zabkasa
-avocado toast
-omlett
-valamikor eleg csak gyumolcs
-joghurt
Zabkása, a délelőtt folyamán eszek még gyümölcsöt, max egy filléres műzli szeletet ha éhes vagyok.
Ebédre, amit épp főztem otthon (irodába behozom)
Uzsira ha kívánok valamit akkor műzli tejjel, gyümölcs keksz félék. Esetleg ebédféléből ha maradt még megmelegítem
Vacsira virsli, tojás, szendvics félék.
Reggelire zabkása, virsli, omlett, mikor mi.
Vacsira az ebéd maradéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!