Krumplipuret lehet ugyis csinalni, hogy nyersen megpucolva leturmixoljuk, es utana fozzuk meg?
Figyelt kérdés
Lehetseges-e?
Ha igen, akkor az elkeszitesi ido a fovesi ideje miatt joval kevesebb, gondolom.
Csinalta mar barki is igy?
2020. febr. 6. 10:56
5/10 anonim válasza:
szerintem könnyen odakapna az alja
esetleg mikrohullámú sütőben jó lehet
6/10 A kérdező kommentje:
Miert nem kivitelezheto ez?
2020. febr. 6. 11:38
7/10 anonim válasza:
Próbáld ki.
Szerintem víz ízű lesz.
8/10 anonim válasza:
Képzeld el a krumplipürét ugyanannyi vízzel elkeverve. Szerinted megenné valaki?
Ha nem teszel bele ennyi vizet, akkor meg nem fő, legfeljebb sül, vagy ég (az alja). Még ha ott állsz felette és folyamatosan kevergeted, akkor is jó eséllyel leég.
9/10 anonim válasza:
Írd meg ha kipróbáltad. Víz és krumpli arányt és főzési időt is. Brokkoli krémlevest akartam így de nem jött be.
10/10 anonim válasza:
Kérdezted miért: mert felszakítod a sejteket, az összes keményítő kiszabadul és ragacsos lesz a végeredmény (persze lehet, hogy sokkal előbb odaég).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!