1/8 anonim válasza:
A virslit nem főzzük, csak melegítjük. Én nem tenném mikróba. Egy lábos vízbe addig, amig elked forrni a víz.
Ha szárazon beteszed mikróba, szétrobbbanhat.
2/8 anonim válasza:
Már miért ne lehetne mikrózni? Mikrohullámú SÜTŐ, szóval megsül a virsli.
Én a legmagasabb fokozaton szoktam betenni "szárazon", ahogy első írta, és 7-8 másodperc múlva már kész is van.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jan. 30. 16:33
4/8 anonim válasza:
A mikrohullámú sütő nem süt, hanem főz -hiába nevezik sütőnek. 7-8 mádoperc alatt szerencsédre csak felmelegítetted a virslit. Tojással is kipróbálhatod: néhány perc után szétrobban. A virslivel hasonló a helyzet.
5/8 anonim válasza:
# 2
Nézz utána, hogyan működik a mikró!
Nem süt! Az ételekben lévő vízmolekulákat mozgatja, és attól melegszik fel a kaja. Gyakorlatilag a főzéssel egyenértékű folyamat.
6/8 mustafa33 válasza:
Attól fűgg mekkorát akarsz robbantani.
7/8 anonim válasza:
Ha a mikró faláról akarod levakarni, akkor állítsd magas fokozatra 1 percre, ha gusztusosan szeretnéd látni, akkor a min. fokozaton melegíts át 2 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!