Ha epres cappyt használok mirinda helyett a mirinda szelet tetején, az ugyanolyan finom lesz?
Figyelt kérdés
Szeretnem most kiprobalni hogy inkabb epres legyen a túró felett es ne narancs izu. Szerintetek jo otlet?2020. jan. 24. 11:27
1/6 anonim válasza:
nemrég volt egy hasonló kérdés...
Ha megfelelő a zselatin mennyisége, bármilyen gyümölcslevet használhatsz. De ha rostos a cappy, akkor a zselés réteg nem lesz átlátszó. Az ízén ez nem változtat.
2/6 anonim válasza:
Na itt a múltkori kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
3/6 anonim válasza:
Azóta még mindig itt tartasz? :D
Próbáld ki aztán meglátod, ennyi idő alatt már 50 különböző ízt kóstolhattál volna. :D
4/6 anonim válasza:
Csinalj eper izu szorpot es ugy keverd ossze puncs pudinggal.
A lenyeg hogy szensavas legyen ettol lesz zselles.
5/6 anonim válasza:
# 4
????
ha szerinted a szénsavtól lesz zselés, akkor azonnal szabadalmaztasd le ezt a megoldást! :-DDDD Igazi innováció, vegyészeti felfedezés. :-D
6/6 anonim válasza:
ezt a sutit hivjak udito szeletnek is, fanta szeletnek stb attol fugg mivel csinaljak. az udito szelet inkabb illik ra, szorpbol is szoktak. szoval barmit zselesithetsz ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!