Mirinda szelet, nem narancsos üdítővel?
Figyelt kérdés
Imadom a mirinda szeletet, de most szeretném valami más innivel elkészíteni, pl hogy málnás legyen a teteje. Szerintetek ez jól passzolhat a túróhoz? Mivel csinaljam akkor, málna/eperszörp? Nembaj ha nem szénsavas, vagy olyat nézzek ilyen ízekből?2020. jan. 16. 23:37
1/5 anonim válasza:
Természetesen lehet, nemcsak naranccsal csinálják, bármivel lehet, és nem kell szénsavasnak lennie, az nem is marad meg sütéskor.
2/5 anonim válasza:
Szoktam csinalni nw csak fantabol hanem meggyeset is marka meggy izu uditobol es vanillia pudingbol.
Amig volt citromos bodzas fanta abbol is keszitettem tobbszor is.
3/5 anonim válasza:
bármilyen gyümölcslével csinálhatod! Sőt, fagyasztott gyümölcsöt (málnát) is tehetsz a zselés réteg alá.
4/5 anonim válasza:
ez ugyan kicsit más (sokkal finomabb), de itt egy málnás verzió:
5/5 anonim válasza:
Meggyeset szoktam, meggy márkából, puncs pudinggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!