Ha máglyarakást sütök fontos felforralni hozzá a tejet? Ti fel szoktátok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 21:59
2/5 anonim válasza:
Sosem szoktam
sőt..
Mivel a tojássárgájára öntöm, hodegen szoktam.
Utána hőkezelve lesz egyben
4/5 A kérdező kommentje:
Sok recept írja úgy hogy kell és a mamám is úgy tanította. De akkor nem fogom ha egy felesleges lépés.Köszönöm!
2020. jan. 16. 02:07
5/5 anonim válasza:
Én a tejben olvaszom a vajat,ameddig el nem olvad,addig forralom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!