Szerintetek milyen tejszín kell ehhez a sütihez?
Figyelt kérdés
szóval milyen tejszín kell bele? főzőtejszín? lehet hogy hülye kérdés, de holnap szeretném megcsinálni anyukámnak:) lent azt írták , hogy Hulala vagy mi kell bele, az hol lehet kapni?:D előre is köszönöm
2010. júl. 21. 14:10
1/10 anonim válasza:
Sztem főzőtejszín.
Hulalát nem láttam.
A recept ott van teljesen, nem hiszem, hogy a kommentározók egészítenék ki, hogy mi kell még bele.
2/10 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy a tejszín márkája Hulala :) de ha szerinted is jó a főzőtejszín akkor azzal csinálom :) köszönöm
2010. júl. 21. 14:16
3/10 anonim válasza:
szia! szó sem lehet főzőtejszínről, mert az csak 20 %-os és nem lehet fölverni.
habtejszín kell bele , az 30 %-os és nagyon hidegen kell belőle habot verni.
a hulala növényi zsírral készült cukrászati alapanyag, de jól helyettesíti a tejszínt, keményebb habot ad.
üdv-tejiparos-
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) és hol lehet kapni?
2010. júl. 21. 14:22
6/10 anonim válasza:
ott találod, ahol a tejszíneket,minden élelmiszerüzletben van.
7/10 A kérdező kommentje:
igen gondoltam, hogy a tejszíneknél van.. esetleg lehet kapni a Lidl-ben is?
2010. júl. 21. 14:35
8/10 anonim válasza:
a Lidlben még nem láttam, nálunk a Tescoban lehet kapni
fehér-rózsaszín papírdobozban van
9/10 anonim válasza:
hát tényleg a Lidl-nem én sem láttam, de tesco, auschan, spar, tuti, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!