Cukinival milyen ételeket szerettek?
A KEDVENCEM!!!:
-paradicsom, paprika (4-5 legalább), hagyma, 1 cikk fokhagyma.Ezeket megpárolom olajon. Lehet persze kolbászt, darálthús gombócokat, bármit tenni, ami van otthon és aki mindenképp szereti hússal.majd feltöltöm egy kevés vizzel (ha van benne hús, hogy főjjőn meg).
A cukkinit lereszelem, nem a legkisebbik reszelőn, hanem a nagyobbon. Majd beletszem. Amikor megfő akkor a cukkini, "beleolvad" a többi zöldséggel. Persze fűszerezem, Majd a végén tejföllel tálalom.
Szia!
Borsos cukkinivel töltött halat ettem (japán harcsát), nagyon finom volt, illetve köretként, levesként szoktam még elkészíteni. Ja, és rakottan is.
Üdv!
Én az egyszerű rántott cukkinit szeretem!
Szoktam néha sajttal is tölteni(2 szelet közé egy kis sajt,és úgy duplán panírozva)!
Kenyérre kenhető krémet csinálok, reggelire, vacsira.
(Reszelt cukkinit tört fokhagymával pirítom, majd hozzá fél citrom leve, kis só, kömény, majd botmixerrel pépesítem, és 1 óra múlva fogyasztható, de még jobb másnap, napokig eláll. Remélem, semmit sem hagytam ki, amúgy saját kitalált receptem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!