Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell sütni a kacsamellet?

Hogy kell sütni a kacsamellet?

Figyelt kérdés
Kezdő háziasszony vagyok,holnap szeretnék csinálni kacsát vettem hozzá kacsahályat is.Hogy kell megcsinálni?Semmilyen gyümölcsös mártást nem akarok,mert én nem szeretem a húst gyümölcsel.Egyszerű krumpli recepttel hogy kell csinálni?Úgy hallottam be kell irdalni a bőrét.
2010. júl. 20. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Valóban irdald be a bőrét. Sózd be a húst. A tepsibe tegyél alulra egy kis darabokra vágott hájat.Tedd rá a kacsamellett a bőrével felfelé. Tégy rá még kevés majorannát,egy kevés vizet alá,fedd le és párold puhára. Ha már puha,vedd le a fedőt és pirítsd meg a bőrét pirosra.
2010. júl. 20. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Hűűűű,de béna vagyok!Nem mellet vettem hanem combot:-))...rosszul jegyeztem meg.Kacsacombokat vettem!!!
2010. júl. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!