Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Joghurtos pácot le kell-e...

Joghurtos pácot le kell-e mosni ha grillezem a húst?

Figyelt kérdés
Úgy vélem igen,de annyi receptnél olvastam hogy rajtahagyják,habár jénai tálban való sütésnél értehtő... De azért grillrács esetében gondolom mossam le!?
2010. júl. 20. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted mitől lesz akkor íze? max akkor maradna valami, ha 3 napig érlelted volna benne, de még akkor sem mossák le..
2010. júl. 20. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen pácot ne moss le, elvész a lényege.
2010. júl. 20. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

szia! ne mosd le, de ha nagyon csatakos, konyhai papírtörlővel itasd föl egy kicsit a pácot.

üdv.

2010. júl. 20. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó bocsánat én eddig csak fokhagymás tejbe pácoltam és ott ugye nem jutott eszembe hogy le kell mosni mert szinte lecsöpögtettem az egészet,az olajos pácaimnál meg persze hogy avval együtt sütöttem meg,csak most a joghurtosnál filoztam el,hogy nem-e lesz baj,ha lecsöpög a faszénre.meg a rácsra,de akkor jóó,bocsi a hülye kérdésért.:)
2010. júl. 20. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Itasd le róla ha túl csepegősnek találod!
2010. júl. 20. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!