Joghurtos pácot le kell-e mosni ha grillezem a húst?
Figyelt kérdés
Úgy vélem igen,de annyi receptnél olvastam hogy rajtahagyják,habár jénai tálban való sütésnél értehtő... De azért grillrács esetében gondolom mossam le!?2010. júl. 20. 14:32
1/5 anonim válasza:
Szerinted mitől lesz akkor íze? max akkor maradna valami, ha 3 napig érlelted volna benne, de még akkor sem mossák le..
2/5 anonim válasza:
Semmilyen pácot ne moss le, elvész a lényege.
3/5 anonim válasza:
szia! ne mosd le, de ha nagyon csatakos, konyhai papírtörlővel itasd föl egy kicsit a pácot.
üdv.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó bocsánat én eddig csak fokhagymás tejbe pácoltam és ott ugye nem jutott eszembe hogy le kell mosni mert szinte lecsöpögtettem az egészet,az olajos pácaimnál meg persze hogy avval együtt sütöttem meg,csak most a joghurtosnál filoztam el,hogy nem-e lesz baj,ha lecsöpög a faszénre.meg a rácsra,de akkor jóó,bocsi a hülye kérdésért.:)
2010. júl. 20. 14:54
5/5 anonim válasza:
Itasd le róla ha túl csepegősnek találod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!