Citromfagyi receptet keresek, ami nem tejes, joghurtos és tejszínes?
Figyelt kérdés
Csak ilyenek találtam.A tévében mondták,hogy csak víz, cukor,és citrom kell hozzá.Tudnátok segíteni?2011. júl. 15. 20:07
1/6 anonim válasza:
tej érzékeny vagy talán?
jó kis időbe telt mire ezt találtam neked, mert a legtöbbjébe van vagy tej vagy tejszín:)
Citrom Fagyi
Hozzávalók 10 adaghoz: » 1 l víz
» 45 dkg cukor
» 5 citrom
Tűz fölött megolvasztjuk a cukrot a vízben, ha jól elolvadt, levesszük a tűzről és hagyjuk
kihűlni. Ekkor adjuk hozzá a citromok kifacsart levét. Átszűrjük, és kész is a fagylaltunk. Ha
nem elég savanyú számunkra, citromlével segíthetünk a problémán. Elkészítés után
érdemes fagyasztóba rakni egy kicsit.
2/6 anonim válasza:
bár már ez olyan mint a szirupos limonádé csak fagyra bekell tenni dermedni :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nem vagyok tejérzékeny csak ugy ennék már igazi citrom fagyit.Lassan már kapni sem lehet,ugyhogy próbálkozom csinálni,csak joghurtos,krémsajtos stb recepteket találok.
2011. júl. 15. 20:24
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!