Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?
December 24-én:
Ebéd: húsleves gazdagon, bejgli.
Vacsora: sült pulyka hercegnő burgonyával, gesztenyével, zöldségekkel és almaszósszal.
25-én:
Maradék.
26-án:
Ebéd: rántott hús, sajt, rizzsel.
Levesek/előételek
Dec. 24-én: borleves
Dec. 25-én: hagymaleves sajtos habgaluskával
Dec. 26-án: forró gyömbéres almaleves
Főételek
Dec. 24-én: aszalt gyümölccsel töltött pulykamell (szenteste nem lakomázunk, ahogy máskor este sem)
Dec. 25-én: vajas citromos csirke
Dec. 26-án: quiche lorraine (francia sós pite/lepény)
Édességnek a szokásos bejgli, mézeskalács, meg aprósütemények, esetleg kuglóf
24: vendegseg halaszle, rantott hal, kacsacomb, toltott kaposzta, bejgli, linzer es piskota
25: kolbasszal toltott karaj + rantotthus karajbol
26: maradekok
27: dolgozok plusz vendegseg
28: rakott krumpli
29: maradek
30: tortpaszuly
31: vendegseg korhelyleves plusz solet, fasirt
1: sorben sult csulok es steak burgonya
Halászlé
Karácsonyi sült, póré salátával, fűszeres burgonyával
Kuglóf
Diós tekercs
Szenteste: vendégség. Valami kacsa, valami vegakaja a biztos pont. Süti: ???, mézeskalács, Kata szelet, hókifli.
25: vagy maradék vagy az vörösboros, diós gombaragu, amiből másnap is vinni akarunk a vendégségbe, hogy ne kelljen a vegára külön főzni.
26: vendégség, lásd fentebb. Valami sós süti, mert azt kértek.
senki nem veri nagy dobra ahogy látom, pedig minden áruház tömve van akár hova megyek. Szinte mindenki kosarában marha húst látok, meg a legdrágább dolgokat lazac, spárga, sertés szűz stb ezért is írtam ki a kérdést :D
nálunk
24.én lesz halászlé, baconbe tekert máj, vajas krumpli petrezselyemmel, rántott töltött hús, bejgli, mézes kalács,
25. vendégség ott nem tudom mi lesz de töltött káposzta 100% hogy lesz (amúgy fura mert több kérdést is láttam gyakorin hogy ki mit főz de senki nem írta a tipikus halászlevet meg totlott kaposztat)
26.án hozzánk jönnek lesz rakott csirke mell, halászlé, rántott hal, rizibizi, hercegnő burgonya, francia saláta, fasírt, rigó jancsi, somlói, bejgli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!