Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Buktát sütök, de nincs tejem,...

Buktát sütök, de nincs tejem, vizet tehetek helyette? Vagyis még az élesztőt is fel kellene futtassam benne.

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
akkor inkább ne süss... nem lesz jó vizzel...
2010. júl. 20. 13:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Aham,szerintem se:))) Más sütibe mertem vizet tenni, de ahol élesztőt futtatni kell, ott nem probálom inkább meg..

Sütni sütök!!!

Inkább veszek tejet!

Kösziii

2010. júl. 20. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm kisfia tej,tojás érzékeny és ő mindig vízben futtatja az élesztőt.
2010. júl. 20. 13:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen?????????? De jó!! Akkro lehet, hogy mégsem veszek tejet...De lehet hogy mégis, mert csak finomabb, szerintem most tejjel kiprobálom, mert ez lesz az első alkalom ebből a receptből, és majd a másodikat vizzel csinálom.

De jó volt tudni, h akkor vizzel is lehet!!

Nagyon köszi!

2010. júl. 20. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

élesztőt vízben is fel lehet futtatni ugyanúgy mint a tejben, hiszen vannak kelt tészták pl. pizza, kenyér amibe alapból víz kell nem tej.

az íze miatt azonban a buktába nem csinálnám meg vízzel csakis tejjel.

2010. júl. 20. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Aham, értem. Én is az izét féltem inkább.

Hát most tuti h tejjel lesz..

2010. júl. 20. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom hol laksz, de ha nem a világ végén, akkor szerintem ennyi idő alatt a boltot is meg lehet járni.
2010. júl. 20. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Vicces vagy nagyon..HA-HA, nem tudom, hogy mit kell gúnyolódni most.

Még dolgozok...

2010. júl. 20. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Jaj, bocsánat, ha én dolgozok, nem érek rá a neten lógni. Ja és ezesetben hazafelejövet biztosan be tudsz ugrani egy boltba tejért. Mégegyszer elnézést, hogy magamtól nem értem fel ésszel, hogy munkaidőben kérdezel ilyeneket.
2010. júl. 20. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Süssél inkább valami mást, nem hiszem, hogy vizzel sikerül az élesztőt felfuttatni.
2010. júl. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!