Elrontja ez a fűszerkeverék a halat?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem elrontja a halat. Nem hozzávaló.
Inkább csinálj valami mártást a hal mellé.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A só, fokhagyma, paprika, bors rendben van, a glutamát viszont nagyon egészségtelen, és csak rönt az étel minöségén.
(Eleve nem értem, mire jók a füszerkeverékek, a benne lévö füszerek többsége bárhol beszerezhetö, a mesterséges adalékok meg fölöslegesek - emellett keverékkén jóval drágábbak, illetve minden ételnek ugyanaz a müíze lesz töle)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Rántott halat akarsz fűszerezni?
A rántott hal mellé karakteres mártás illik (pl. remulád- vagy tartármártás, utóbbiba akár apróra vágott snidling).
Egyéb esetben lehet még őrölt borssal is fűszerezni (pl. tonhal). De nem árt neki valamilyen szárított zöldfűszerrel (pl. rozmaringgal vagy kakukkfűvel) való beszórás.
A hal kedvelt fűszerei egyébként ezek:
AMIVEL A HAL FŰSZEREZÉSÉNÉL SOHA NEM TÉVEDHETSZ:
citrom
só
bors
AMIBŐL A HAL FŰSZEREZÉSÉNÉL VÁLOGATHATSZ:
petrezselyem, zeller zöld, tárkony, borsikafű
hagyma, újhagyma, snidling
piros fűszerpaprika, édes és csípős (az utóbbi helyett lehet cayanne bors, chili paprika)
fehér-, fekete- és színes bors, babérlevél
ketchup, kapribogyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!