Fatörzs tortába hogyan, és milyen hozzávalókkal csináljátok a krémet tapasztalatok alapján?
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 09:56
1/1 anonim válasza:
Abba vajas krém szokás… Szóval 2 cs pudingporból és 5 dl tejből puding, ezt kihűt, majd kocka margarint, kb 15 dkg porcukort hozzákeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!