Piskótatésztába por, vagy kristálycukrot a jobb tenni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 16:31
1/6 anonim válasza:
en kristalycukorbol szoktam. jo habosra keverem a tojassal. volt mar h porcukorral csinaltam mert epp az volt csak, nem volt kulonbseg, sokazor sztok piskotat
2/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, de ha már választani kell inkább porcukor.
4/6 anonim válasza:
A piskótába kristálycukrot teszek. Minden recept azzal írja. Én egyszerűen kanalanként mérem a hozzávalót, viszont a porcukor tömörebb, így azt kanállal nem lehet kimérni.
5/6 anonim válasza:
Én mindig kristállyal készítem, de az a megfigyelésem, hogy a kristály édesebb.
6/6 anonim válasza:
ja igen az alapreceptje a piskotanak a kanal liszt-kanal cukor-1 tojas szoval nem, nem porcukor az annyira tomor h ehetetlenul gejl lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!