Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítsen el így az...

Hogy készítsen el így az afrikai harcsát?

Figyelt kérdés
Hogy ne legyen hal íze ! Grillezve ? Roston ? Áztatva ?

2019. dec. 4. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Csirkemellre visszacserélve.
2019. dec. 4. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az afrikai harcsa alkalmas harcsapaprikásnak, és a fűszerezés elnyomja némiképp a hal ízt. Bár szerintem az afrikai harcsa nem annyira intenzív ízű.
2019. dec. 4. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, a halnak hal íze marad.

Afrikai harcsa, csuka busa.

Jellegzetes halak, amíg csárdában dolgoztunk, és alkalmanként mondjuk csuka volt, két lépésben készültek.

Fogtunk celofánt, rá a halat és úgymond csomagot készítettünk belőle, bele kevés olaj, tej bors só fokhagyma, bazsalikom kakukkfű.

A tetejére hagymakarikák. és szépen a tetején bezártuk a celofánnal a csomagot.


Nálunk 20 percet kapott a kombisütőben.

Így a tej átjárta picit a szerkezetét a fűszereket pedig lényegében belepárolta, belemosta a húsba. (Pici fült hagytunk neki, hogy a gőz távozzon véletlen se szurkáltuk)


Belül extrém omlós marad a hús, nagyjából egy 20 perc rotyogás után megnyitottuk nagyjából és hagytuk, hogy párologjon a "fözőlé".

Amint elpárolgott a bőrös filét azonnal rostlapra, két fordítás kis kéreg és kész a hal.


Belül szinte szaftos bár inkább omlós, kívül egy miliméter szárazkás kéreg ami folyamatában ázott vissza.


A celofánban lévő maradék tej-olaj párolt hagymával pedig pöpp tejszínnel összeforralva tökéletes nyakonöntő.

2019. dec. 4. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért vettél halat, ha utálod a hal ízét?
2019. dec. 4. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!