Miért van külön "csirkehús" és "tyúkhús" ízű Vishu leves?
Érzi bárki is a különbséget közöttük?
Számomra mindkettőnek gázolaj íze van
:D :D
ez jó
Miért? Mert elvileg létezhetne kétféle, hiszen a tyúk és a csirke két különböző fogalom, nem véletlenül.
Még azt is megkockáztatnám hogy SEMMI különbség nincs a "garnélarákos", "marhahúsos" és a csirkehúsos valamijük között :D
De komolyan!
Vagy lehet ezt csak a kolisok ízlelőbimbóik tudják?
Én nagy zacskós leves fan vagyok (egészséges életmód rulz) de azt már most megmondom, hogy sztem minden Vishu leves majdnem ugyanolyan ízű. Egy időben sokat ettem, mert jó volt másnaposságra, utána ráálltam az olcsóbb, gagyi Vifon levesekre.
Mostanában pedig inkább a szintén a Vifon márkájú "Hoàng Gia Bánh đa cua" márkanevű, rákhúsos leves az állandó favorit nálam.
Ha te is favorizálod a zacskós leveseket Tisztelt Kérdező, kkor erősen ajánlom figyelmedbe a Vifon-féle Hoàng Gia leveseket (van többféle, csirke, marha, sertés rák, üveg- vagy sima tésztás verzió):
A legtöbb vietnámi boltban (amit mi magyarok általában "kínai boltként" ismerünk) megtalálható.
+1 a Vifon garnélásra.
árkategóriában a legjobb
azokban a kínai diszkontokban tényleg megéri körbe nézni, 300 ft-ért már nagyon fullos DOBOZOS instant levest kapsz (kicsit különlegesebb íz, sok tészta, olaj, fűszerek, műanyag villa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!