Miért van újramelegítve borzasztó íze a csirkemellnek?
Miért készítesz annyit, hogy melegíteni kelljen, ha nem szereted melegítve.
Fissen sütni nem tart tovább, mint megmelegíteni és akkor nincs ilyen probléma.
"Fissen sütni nem tart tovább, mint megmelegíteni és akkor nincs ilyen probléma."
Ne hazudj, jelentősen tovább tart frissen sütni.
Erdekes, hogy sokan azt irjak, hogy nincs utoize...
Ennyire hozzaszoktak mar az emberek a bolti vacakhoz?
En tudom mire gondolsz. Borzalmas ize van hidegen vagy ujramelegitve. Ez amiatt van kedves Kerdezo, mert ezeket a csirkeket mar ipari szinte "allitjak elo". Napfenyt egy grammot nem latnak, tomik oket antibiotikumokkal, tapszerekkel, talan meg hormonokkal is, hogy minnel elobb vagosulyba hizlaljak oket. Emiatt lesz hol halra emlekezteto hol egyeb izu a husuk.
A legjobb megoldas, ha eljarsz piacra es probalsz keresni egy megbizhato valakit aki szabadon tartott hazi csirket, tyukot arul (esetleg haznal venni kozvetlenul).
Meglatod eg es fold a kulonbseg a normalisan nevelt, minosegi tapot vagy csak termeszetes eledeleket kapo, kapirgalo csirkek husa es a bolti ize kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!