Olcso karácsonyi menü? Vannak ötleteitek?
Itt a házi majonéz, de millió van YouTube-on:
Kaptam jó ötleteket köszönöm :) tudom butának gondolhattok de én eddig Csak boltban vettem Majonézt sose készítettem.
A süteményre nincs gondom azt a sógornőm hozza mindig.
A csirkeaprólék fillérekbe kerül és mi imádjuk a belőle készült levest. Szíve, zúza, mája, répa, fehérrépa vagy karalábé. Isteni finom, persze, aki nem szereti a belsőséget, annak nem jó tipp. Amikor akciós megveszed előtte és lefagyasztod.
1) Göngyölt csirkecomb. Csirkecombfilé kell hozzá, ezt is meg lehet előre venni és fagyasztani. Ízlésetekre bízom, hogy mivel töltitek meg, de aszalt szilvával nagyon finom, bár nem olcsó. Almával és mazsolával nem drága.
Köret, krumplipüré vagy héjában sült steak burgonya, csak egy kis fűszer kell rá. Kompót.
2) Fűszeres sült tarja/karaj szeletek. Vagy kolbásszal töltött karaj. Ez nem olcsó, de sok embernek elég és kiadós. Majonézes burgonyasaláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!