Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olcso karácsonyi menü? Vannak...

Olcso karácsonyi menü? Vannak ötleteitek?

Figyelt kérdés
Nemvàrt kiadások miatt a december húzós lesz, karácsonyra hogy tervezzék olcso de jó menüt. Ajándékot csak a gyerekek kapnak a rokonságban nem veszünk semmi felesleges dolgot kérlek írjatok ötleteiteket.

2019. nov. 25. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt a házi majonéz, de millió van YouTube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=qQUTVqINZm8

2019. nov. 25. 16:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Kaptam jó ötleteket köszönöm :) tudom butának gondolhattok de én eddig Csak boltban vettem Majonézt sose készítettem.

A süteményre nincs gondom azt a sógornőm hozza mindig.

2019. nov. 25. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Köménymagleves első fogásnak, második fogásnak pedig pirítasz le csirkemellet kevés olajon, sózod és borsozod közben szintén kevés olajon bébispenótot puhára párolsz, hozzáadod a konzerv csicseriborsót pici fokhagyma: tányérra teszed, rá a hússzelet szerintem szép, olcsó és egészséges. Háromezer ftból kijön kb még egy négytagú családnak is. 😊
2019. nov. 25. 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

A csirkeaprólék fillérekbe kerül és mi imádjuk a belőle készült levest. Szíve, zúza, mája, répa, fehérrépa vagy karalábé. Isteni finom, persze, aki nem szereti a belsőséget, annak nem jó tipp. Amikor akciós megveszed előtte és lefagyasztod.

1) Göngyölt csirkecomb. Csirkecombfilé kell hozzá, ezt is meg lehet előre venni és fagyasztani. Ízlésetekre bízom, hogy mivel töltitek meg, de aszalt szilvával nagyon finom, bár nem olcsó. Almával és mazsolával nem drága.

Köret, krumplipüré vagy héjában sült steak burgonya, csak egy kis fűszer kell rá. Kompót.

2) Fűszeres sült tarja/karaj szeletek. Vagy kolbásszal töltött karaj. Ez nem olcsó, de sok embernek elég és kiadós. Majonézes burgonyasaláta.

2019. nov. 26. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
Egy nagy fazék töltött káposzta is jó opció. Abból több napig is ehettek.
2019. nov. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!