Mi a titka a légleveréses sütőnek?
Nemrég vettem, csináltam benne sült krumplit, de tiszta nyers maradt, meg rántott sajtot, ami kifolyt, és szintén nyers, mi a titka, h mindenki dícséri, de nekem semmi nem jön össze benne?
Pedig olyan hőfokon csináltam, ami a leírásban szerepel, sőt még tovább is sütöttem
Érdemes például olyan ételekkel próbálkozni, aminek légkeveréses sütő kell.
Írok én neked receptet légkeveréses sütőbe húslevesre is, de attól még egy rakás szar lesz. A netes receptek 99% -a hülyeség. Hogy süssünk mikróban hurkát, meg ilyenek. Köze nincs a valósághoz.
en mar 4 eve hasznalok legkevereses sutot
az a legjobb dolog amit valaha vettem ( nincs hagyomanyos sutom )
mindent 200 fokon sutok : sulthust, krumplit is kb 20
percig majd
felidoben osszerazom ennyi a titok
a rantott sajtott meg nem probaltam
A légkeverésnek csak annyi a lényege, hogy egy kicsit alacsonyabb hőfokra állítva ugyanazt az eredményt éred el, és hogy valamennyivel egyenletesebben sül. Amúgy ugyanaz, mint a légkeverés nélküli sütő. Szerintem.
Én speciel sütöttem már krumplit és rántott sajtot is sütőben. Mindkettő gyorsfagyasztott, bolti elősütött fajta volt, amire kifejezetten rá volt írva, hogy sütőben is elkészíthető. A krumpli nem lett túl finom, azt többet nem vettem. A sajt egész jó lett, de persze más, mint olajban. Nekem csak akkor folyik ki, ha túl sokáig marad a sütőben. Persze mindkettőt előmelegített sütőbe tettem, és az előírt hőmérsékleten sütöttem őket (200 fok talán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!