Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a titka a légleveréses...

Mi a titka a légleveréses sütőnek?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem, csináltam benne sült krumplit, de tiszta nyers maradt, meg rántott sajtot, ami kifolyt, és szintén nyers, mi a titka, h mindenki dícséri, de nekem semmi nem jön össze benne?

Pedig olyan hőfokon csináltam, ami a leírásban szerepel, sőt még tovább is sütöttem


2019. nov. 24. 12:20
 1/10 A kérdező kommentje:
*Légkeveréses
2019. nov. 24. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
A sült krumplit meg kell főzni előbb, aztan a Sütőbe ropogósra sütni. Rantott sajtot nem próbáltam még csak olajban
2019. nov. 24. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Sose használtam még a légkeverés funkciót, nem azon múlik a kaja. Szerintem akkor lehet hasznos, ha két tepsiben (tehát egymás alatt-fölött) sütsz valamit. De lehet, hogy tévedek.
2019. nov. 24. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
A légkeverés leginkább sütemények, tészták készítésénél jó, egyenletesebben oszlik el benne a hő.
2019. nov. 24. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Érdemes például olyan ételekkel próbálkozni, aminek légkeveréses sütő kell.

Írok én neked receptet légkeveréses sütőbe húslevesre is, de attól még egy rakás szar lesz. A netes receptek 99% -a hülyeség. Hogy süssünk mikróban hurkát, meg ilyenek. Köze nincs a valósághoz.

2019. nov. 24. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

en mar 4 eve hasznalok legkevereses sutot

az a legjobb dolog amit valaha vettem ( nincs hagyomanyos sutom )

mindent 200 fokon sutok : sulthust, krumplit is kb 20

percig majd

felidoben osszerazom ennyi a titok

a rantott sajtott meg nem probaltam

2019. nov. 24. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Sült krumplit, rántott sajtot nem sütőben szoktam. A krumplit kevés ideig sütötted és/vagy alacsony fokon. A sajtot nem jól paníroztad.
2019. nov. 24. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A légkeverésnek csak annyi a lényege, hogy egy kicsit alacsonyabb hőfokra állítva ugyanazt az eredményt éred el, és hogy valamennyivel egyenletesebben sül. Amúgy ugyanaz, mint a légkeverés nélküli sütő. Szerintem.


Én speciel sütöttem már krumplit és rántott sajtot is sütőben. Mindkettő gyorsfagyasztott, bolti elősütött fajta volt, amire kifejezetten rá volt írva, hogy sütőben is elkészíthető. A krumpli nem lett túl finom, azt többet nem vettem. A sajt egész jó lett, de persze más, mint olajban. Nekem csak akkor folyik ki, ha túl sokáig marad a sütőben. Persze mindkettőt előmelegített sütőbe tettem, és az előírt hőmérsékleten sütöttem őket (200 fok talán).

2019. nov. 24. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan mire tekerted? Anyám pont így járt, mint te, csak kiderült, hogy grill légkeverésre sikerült rakja az alsó-felső sütés+ légkeverés helyett
2019. nov. 24. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a 9 - és rátapintott a lényegre! Egyébként kiválóan lehet sütni a légkeveréses funkcióval!
2019. nov. 24. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!