Pizzát, hogy kell sütni, hogy puha legyen?
Figyelt kérdés
Nem a tésztára vagyok kíváncsi hanem a sütésre.Hány fokon,kell e légkeverés stb..2010. júl. 18. 21:21
2/2 anonim válasza:
Szia! 2-4szem sós vízben főtt burgonyát összetörsz,és étolajat tegyél bele,én így szoktam 2-3 napig is puha a tésztája.Én élesztővel,kelt tésztát csinálok.Próbáld ki,nem fogsz szidni,remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!