Standardbearer kérdése:
A csontvelő zsírja meddig áll el?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
elsősorban szakácsonak, konyhában járatosoknak szegezném a kérdést.
Néha használom a csontvelő zsírját sütéshez-főzéshez.
Átmelegítem a csontokat, kütöm belőle a velőt, majd mint a szalonnának, kisütöm a zsírját és leszűröm. Steakek, rizottók, ragúk, lassan készített marhasültek készítéséhez nagyon jó.
Ha megdermed, állagra, megjelenésre, ízre nagyon hasonlít a néhol nálunk is kapható vesefaggyúhoz- csak ez, ugye, más alkatrészéből készült az állatnak.
Kérdésem a következő: meddig áll el a hűtőben?
2019. nov. 16. 16:22
1/1 anonim válasza:
Ha rendesen kisütöd, akkor ugyanúgy eláll, mint a másik zsírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!