Adnátok ötletet, hogy milyen süti bír ki ekkora utat? Vagy hogy ne essen szét?
Sziasztok!
Imádok sütni, de most nincs ötletem.
Szóval szülinapi buli lesz egy parkban, 6-8 éves gyerekekkel. Ide kellene vinnünk sütit, édeset is, sósat is.
De a bökkenő az, hogy ezeknek a sütiknek ki kell bírni egy 3 órás buszos utazást.
Az édessel vagyok gondban. Valami krémes süti kellene, ami nem rázódik szét. Mivel tudnám a krémet stabilizálni vagy hogy lehetne ezt megoldani?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Zserbó, linzer nem opció. Én nem tudom, hogy ez sajátosság e, vagy a mai gyerekek ilyenek, de ez a kis csapat meg sem kóstolja ezeket. Gyereknapra próbálkoztunk ezekkel, de mind megmaradt.
A brownie jó ötlet lehet, hiszen a belseje krémes.
Még azon gondolkodtam, hogy esetleg valami vajas tésztába töltött krém-gyümölcs kombó nem e lenne jó ötlet.
Jo nagy marhaság 3 órát utazni egy parkban tartando
szuletesnapi buli miatt....
Amúgy cupcake. Az alapot megcsinálod készre, a krémet meg habzsakba töltve viszed magaddal egy hátitáskában. Nem esik szét, finom és a gyerekeknekntetszeni fog, hogy "frissen" keszul
3-as. Ezt én sem fogom megérteni, hogy aki segít, azt miért pontozzák le.
A parkot én sem értem, főleg ilyen hideg, esős időben, de a fiam menni akar, tehát oda kell tennem magam.
Jó ötlet a habzsákos megoldás.
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!