Tésztasaláta (öntet) tejföl/joghurt nélkül?
Figyelt kérdés
mikből, hogyan? :P2010. júl. 17. 15:27
1/3 anonim válasza:
Francia öntet
Három teáskanál csípős mustárt 4 evőkanál ecettel simára keverünk, sóval, borssal és cukorral ízesítjük, majd lassan 6 evőkanálnyi olajat adunk hozzá. Megmosunk fél-fél csomó metélőhagymát, turbolyát és tárkonyt, megtisztítjuk, felaprítjuk, és az öntetbe keverjük.
2/3 anonim válasza:
Paradicsomos öntet
Egy csomónyi bazsalikomot megmosunk és finomra aprítunk. Négy ek. ecetet kevés sóval, fehér borssal, cukorral és 1 ek paradicsompürével simára keverünk. Megtisztítunk, megtörünk és sóval eldörzsölünk 1 fokhagymagerezdet, elvegyítjük az öntetben, aztán lassan hozzááadunk 8 ek. olajat, végül a felaprított bazsalikomot.
Felhasználás: mindenféle vegyes salátához jól illik, különösen paradicsomhoz, paprikához, padlizsánhoz, cukkinihez és édesköményhez.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok:) Nem baj, ha csak szárított fűszerem van? Ezeket tésztára is tehetem ahhoz is illik?
2010. júl. 17. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!