Parizerből mit tudok kesziteni?
Igen tudom nem egészsèges de ez van.
Rántva volt meg tojással megsütve.
Tömlőssajtal töltve két szelet között rántsd ki :D
Vagy reszeld le azt mehet fasírtnak :D
Vagy fűszerezd alaposan meg és süsd meg :D
- Kockákra vágva hordós káposztával húsos káposzta, egy kis tejföllel ráhabarva
- Újragondolt hagymás bab: szálára vágott v.hagymát kevés olajon átforgatod, arra a kockákra vágott parizert, őrölt paprikával, pici vízzel, só-bors-amit akarsz, egy picit összeforralod. Majd bele a készre főzött tarka babot, pici cukor + citromlé.
- Rakott krumpli
5-ös vagyok!
A húsos káposztánál először a káposztát tedd fel főni úgy, mint a pörköltet, és a parizert csak a végén! Aztán egy kanálka tejfölbe lisztet, és percek alatt kész a finomság.
Rizseslecsót. A főzőkolbászt helyettesítheted vele. Nagyobb kockákra vágd a lecsóba, úgy nem fő ki annyira az íze.
Vagy ha nem főtt ételre gondolsz, akkor melegszendvicsre is jó.
De csinálhatsz sonkás tésztát is, sonka helyett parizerrel. Vagy a klasszikus rántott parizer is elmegy. Azt lehet enni kenyérrel is, vagy valamilyen körettel. (Krumplipüré, párolt rizs, párolt zöldségek.)
Rakott tésztát
Melegszendvicsre tejföllel kikeverve
Rakottkrumplit is csináltam már belőle löncshússal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!