Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kisült lángost le lehet...

A kisült lángost le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Jó lesz felengedés után?
2019. okt. 15. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Le lehet fagyasztani.

Ehetetlen lesz a kiolvasztás után.

2019. okt. 15. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a meggyúrt lángostésztát kisütés előtt lefagyaszthatod.
2019. okt. 15. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
elősütve fagyasztható, kiolvasztás nélkül bele kell dobni az olajba és kisütni
2019. okt. 16. 00:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Le lehet, mert nem tiltja a törvény, de olyan lesz kiolvasztás után mint a nadrágszíj. Persze, ha nagyon éhes vagy és éppen csóró, akkor meg lehet enni.
2019. okt. 16. 00:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Persze le lehet, csak nincs értelme. A lángost sütés után, még melegen "illik" elfogyasztani.
2019. okt. 16. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez engem is érdekelne, de csak olyanok válasza, akik valóban ki is próbálták🤔
2019. okt. 16. 01:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztani természetesen lehet, fontos csak az, hogy egyesével csomagold és nagyon gyorsan átfagyjon.

Felengedés után lehet belöle ehetöt összehozni, de azért teljesen olyan nem lesz, mint a friss.

A fagyasztóból kivett lángost pár perc olvadás után (amikor félig felengedett, de nem teljesen) hideg vízbe kell mártani 15-25 másodpercre - a lényeg, hogy picit megnedvesedjen, de ne ázzon el -, és utána azonnal forró olajban átsütni, így közel olyan lesz, mint frissen, de nem teljesen, így jó ízüen meg lehet enni,

2019. okt. 16. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam néha "gyári" lángost venni és lefagyasztom.

Négy részre szétvágom, majd ha olyanom van, akkor kiveszek egy darabot és mikróban pillanatok alatt kész. Nem lesz olyan, mint a frissen sült, de nem annyira rossz, mint ahogy az előttem szólók írták.

Régebben a rétes készítésből maradt tésztát kisütöttem olyan tenyérnyi méretűre és le lettek fagyasztva. Az is ehető volt.

Azt viszont nem javaslom, hogy a nyers tésztát fagyasztva bedobni az olajba. Ha a nyers tésztát hűtőben tárolom pár napig és mindig kiveszek egy két kisebb lángosra valót, annál is nagyon oda kell figyelni, mert a belseje könnyen nyers marad. Nem is értem az előttem szólót. Kinyújtva fagyasztotta le ?

2019. okt. 16. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Megint magamból indultam ki. Elképzelhető, hogy nálam azért marad nyers a hűtött tészta, mert nem szeretem, mikor nagyon pirosra van sütve. A világosabb lángoshoz talán nem sütöm elég hosszan, hogy belül is átsüljön.
2019. okt. 16. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

65%-os: a fagyasztva süsd át nálam nem a nyersen fagyasztott lángosra voantkozott, hanem a kisütés után fagyasztottra, amit "újraélszteni" akar valaki.

Ha nyersen fagyasztják, akkor az a jó, ha legalább félig kiolvad, mert közben kel is valamennyit, meg jobban átsül.

2019. okt. 16. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!