Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnék olyan jó puha...

Hogyan tudnék olyan jó puha lángost sütni, amit az ember a piacon kap?

Figyelt kérdés
Az enyém mindig olyan kemény lesz és nem levegős. Hiába kel a tészta sokáig és jó levegősre hagyom,aztán meg széthúzom. nem tudom mit csinálok rosszul.
2019. okt. 9. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Az is lehet, hogy jó a tésztád, de ugye otthoni körülmények között nem tudod annyi olajban sütni, mint a piacon, és a sok ideig való sütéstől kiszárad.
2019. okt. 9. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Én zacskós lángost szoktam, mindig jó. Ilyet ni:

[link]

2019. okt. 9. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Más receptet próbáltál? Az lehet a gond, vagy a rossz sutesi technika.
2019. okt. 9. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Elképzelhető, hogy túlkeleszted. Akkor lesz kőkemény. A másik, hogy bő olajban kell sütni. Hát a lángos nem egy fogyókúrás kaja, az biztos. De a tippem az, hogy túlkel, azért annyira levegős, mielőtt sütöd. Az se jó. Próbáld meg rövidebb ideig keleszteni, hátha bejön. Nem tudom, én erre gondolok, hogy ez lehet a baj. A jó lángos kívül ropogós, belül puha.
2019. okt. 9. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Tegyél a tésztájába e főtt burgonyát és ne húzkodd ki nagyon, akkor puhább lesz.
2019. okt. 9. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges, hogy túl vékonyra húzod a tésztát, esetleg túl hosszan vagy túl magas hőfokon sütöd.
2019. okt. 9. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Kevés az olaj, amiben sütöd, és nem eléggé forró, amikor belerakod.
2019. okt. 9. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

"Hiába kel a tészta sokáig és jó levegősre hagyom,..."

Itt a hiba!

Csak az előírt ideig kell keleszteni és a levegőt utána ki kell nyomni belőle!

[link]

2019. okt. 10. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Rövid ideig keleszd, meleg helyen! Langyos tejjel dagaszd ne hideggel. Ne tegyél hozzá krumplit mert sok olajat fog felszívni.

Bő, forró olajban süsd kevés idő alatt, épphogy aranybarna legyen. Nekem így mindig puha és "piacos" :)

2019. okt. 10. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!