Rakott karfiol finom étel?
Figyelt kérdés
Szerintem igen. 22019. okt. 4. 11:34
5/13 anonim válasza:
Én alapvetően mindenféle rakott ételt szeretek. A hagyományos rakott krumplin túl mondjuk rakott kelkáposzta, rakott kelbimbó, rakott karfiol stb. Ami különösen előnyös bennük, hogy jól lehet variálni mindegyiket. Már elkészítés közben is: pontosan milyen alapanyagokat teszel bele, készítesz-e besamelt a tetejére stb. És evés közben is tovább ízesíthető ízlés szerint: a különféle szószok, pl. csiliszósz, Tabasco-szósz, Worcestershire-szósz stb. mind nagyon finomak szinte minden rakott ételre. További jó tulajdonsága, hogy sokáig eláll, és könnyen szállítható, a hétvégéről maradt adag bevihető a munkahelyre, stb.
6/13 anonim válasza:
Rakott karfiol finom étel.
(Mi értelme van ilyen kérdést feltenni? Semmi gond, hogy megkérdezted, csak az okát szeretném tudni.)
7/13 anonim válasza:
Aki szereti, annak igen. Szerintem meg nem.
8/13 Alain Delon válasza:
Biztos el lehet készíteni rosszul.
9/13 A kérdező kommentje:
6,nem sok, de elfér. Szerintem azért jó mert van benne minden. Zöldség, hús tejtermék, és könnyű megcsinálni.
2019. okt. 4. 12:16
10/13 anonim válasza:
Ne kérdezz ilyen kreténségeket, plez.
Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!