Milyen vörös bort használjak az etelhez?
Figyelt kérdés
Egy receptben olvastam, hogy a lasagnahoz vörös bort adnak, de milyen márkájú lenne jó ?2019. okt. 4. 11:03
1/2 anonim válasza:
Nem fontos bort használni hozzá, anélkül is jó lesz, ha normálisan füszerezed.
De általában minden ételhez azt a bort kell(ene) fözéskor hozzáadni, amit iszol hozzá.
Ehhez feltétlen valami tartalmasabb, száraz vagy esetleg félszáraz vörösbor illene, és lehetöleg olasz, ha tényleg autentikus akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!