Puding hidegen vagy melegen?
Figyelt kérdés
Most csináltam először és szépen lehűtöttem de nagyon kocsonyás lett. Jobban tetszene ha ennyire nem "fagyna" össze. Akkor legközelebb ne tegyem hűtőbe?2019. okt. 1. 01:43
1/4 anonim válasza:
2 lehetőség van, langyosan eszed; vagy az elkészítésnél több tejet teszel bele, de úgy kevésbé lesz ízes (ezen tudsz keserű kakaóval, vaníliás cukorral, belekevert gyümölccsel korrigálni), így tudod hűteni.
2/4 anonim válasza:
Én mindig hidegen eszem a pudit, szerintem így finomabb. Kicsi korom óta a Danette a kedvencem, azt ugye hűtve vásároltam, hát megszoktam, hogy a pudi az hideg.
3/4 anonim válasza:
A puding lényege, hogy kocsonyás legyen. Ha nem szereted így, akkor krémként készítsd el: általában ennek leírása is szerepel a csomagolás hatoldalan
4/4 anonim válasza:
Felezd le a pudingpor mennyiségét.
Pudinghoz 1 liter tejhez kb 8 deka por kell. Csináld meg 6-ból, vagy 4-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!