Ebben a melegben ki, mit eszik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 12:19
11/21 anonim válasza:
franciasaláta alap + édes konzervkukorica egy porcelán tálban összekeverve tejföllel és behűtve!
12/21 anonim válasza:
Hideg gyümölcsleves + juhtúrós sztrapacska
Vacsorára pizza lesz:-)
13/21 anonim válasza:
én épp sütit sütök, de iszonyú meleg van a konyhában miatta :( de már napok óta készülök rá, úgyhogy most már nagyon aktuális volt. Ellenben az előbb ötletet adtatok :) én is lecsót fogok ma készíteni. Épp azért jöttem ide, hátha valaki ad valami ötletet. Köszi
14/21 anonim válasza:
sültcsirke, rizzsel, pároltzöldséggel
16/21 anonim válasza:
Nem is nagyon tudtam enni ilyen melegben.
Sima joghurtos uborkasalátába belevágtam egy kis sajtot,és egy kiflivel elnyamnyogtam.:)
17/21 A kérdező kommentje:
Hááát,én ezek közül amiket irtatok,nem sok mindent tudok enni,mivel laktózérzékeny vagyok:-(...semmilyen tejeset,tejfölöset,tejszineset nem ehetek.Pedig egy jó kis gombapörit ennék.Így csináltam Gyrost,de hogy holnap mit eszek,azt nem tudom:-(....talán lecsó lesz:-)
2010. júl. 13. 15:43
18/21 anonim válasza:
gyümölcsöt, zöldséget, korpás kekszet, kölesgolyót. fogyózom:D
19/21 anonim válasza:
Minél kevesebbet és minél hidegebbet. :D
Gyümölcsök, zöldségek, hideg desszertek, nem sok mindent kívánok, csak a jó hűvös vizet. :)
20/21 anonim válasza:
Zöldségeket főzeléknek, rántva, sütve sajttal, lecsósan, krémlevesnek, leveseknek, húslevest sok zöldséggel, gyümölcskrémleveseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!