Eszik a gyereked ebben a melegben? Az enyém (1,5L) gyakorlatilag fotoszintetizál.
Az enyém is fényevő egy ideje. Nagyon nehezen tudom leültetni enni. Teljesen kiszámíthatatlan, mert néha megeszik egy rendes adagot, de utána mondjuk napokig alig valamit.
Nem beteg, egyébként ránézésre jó kondiban van, nem mondaná meg róla senki, hogy alig eszik. És igaz energiabomba, fut-rohan-dolgozik egész nap, tehát az erőnléttel nincs probléma.
Ő kérni ritkán kéri a kaját, de ha evett annyit, amennyit gondolt, utána olyan határozottan utasítja el az ételt, hogy képtelenség még egy falatot beleimádkozni. Lányom is rossz evő volt mindig, de nála lehetett kompromisszumokat kötni....még 3 kanál levest egyél, aztán adom a valamit....még pár falat, aztán kapod a gyümölcsöt...stb.
De a fiam eltolja messzire a tányért, áll fel, ellentmondást nem tűrően.
Az enyém 2 éves múlt, neki mindegy hogy milyen az idő.
Ma már n12-kor ebédelt.
csatlakozom, 2 éves kisfiam**evő lett :( kb 5 napja szinte semmit nem eszik a reggeli esti tejitalon kívül :((
én már kétségbe vagyok esve
meg az a baj, hogy a nasit enné, pl győri édes, pattogatott kukorica, stb, de ezeken kívül semmit, még gyümölcsöt se! pedig azt eddig minden nap evett
én nem szoktam neki nasit adni amíg nem eszik ebédet, meg egyáltalán nem vagyok nasi párti, de már úgy kétségbe estem, hogy inkább adtam neki, csak hogy vmi legyen a gyomrában
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!