Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eszik a gyereked ebben a...

Eszik a gyereked ebben a melegben? Az enyém (1,5L) gyakorlatilag fotoszintetizál.

Figyelt kérdés
A tegnapi menü egy túrós táska, egy banán, és három kanál krumplistészta volt, ma meg reggel óta egy joghurtot tudtam beletömni. És nem is éhes, mert normál esetben szól, ha enni szeretne. Inni legalább iszik, jó sok vizet meg rostos gyümölcslevet, meg itthon facsart gyümiket, de ez akkor is baromi kevésnek tűnik nekem.
2011. máj. 27. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Az enyém is fényevő egy ideje. Nagyon nehezen tudom leültetni enni. Teljesen kiszámíthatatlan, mert néha megeszik egy rendes adagot, de utána mondjuk napokig alig valamit.

Nem beteg, egyébként ránézésre jó kondiban van, nem mondaná meg róla senki, hogy alig eszik. És igaz energiabomba, fut-rohan-dolgozik egész nap, tehát az erőnléttel nincs probléma.

Ő kérni ritkán kéri a kaját, de ha evett annyit, amennyit gondolt, utána olyan határozottan utasítja el az ételt, hogy képtelenség még egy falatot beleimádkozni. Lányom is rossz evő volt mindig, de nála lehetett kompromisszumokat kötni....még 3 kanál levest egyél, aztán adom a valamit....még pár falat, aztán kapod a gyümölcsöt...stb.

De a fiam eltolja messzire a tányért, áll fel, ellentmondást nem tűrően.

2011. máj. 27. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Az enyém 2 éves múlt, neki mindegy hogy milyen az idő.

Ma már n12-kor ebédelt.

2011. máj. 27. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, de a nagyokkal is évek óta. Mondjuk én megértem, mert ilyenkor én sem nagyon tudok enni.
2011. máj. 27. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az eddig napjában 4x főtt kaját 3x gyümölcsöt meg még anasit evő kisfiam szinte semmit nem eszik ma egy kisdrab kolászt evett fél kiflivel és 2,5 dl tejjel leöblitve ennyi volt eddig a produkciója...Nagyon nem eszik ebben a melegben elég kis vasgyúró úgyhogy lessz mit felélnie:)Nem aggódom emiatt.ha éhes úgyis enni fog.2éves 15 kg 93 cm - nagyfiú anyukája:)
2011. máj. 27. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:

csatlakozom, 2 éves kisfiam**evő lett :( kb 5 napja szinte semmit nem eszik a reggeli esti tejitalon kívül :((

én már kétségbe vagyok esve

meg az a baj, hogy a nasit enné, pl győri édes, pattogatott kukorica, stb, de ezeken kívül semmit, még gyümölcsöt se! pedig azt eddig minden nap evett

én nem szoktam neki nasit adni amíg nem eszik ebédet, meg egyáltalán nem vagyok nasi párti, de már úgy kétségbe estem, hogy inkább adtam neki, csak hogy vmi legyen a gyomrában

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2011. máj. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!