A sertés karajnak (minthogy könnyen kiszáradó hús) melyik a legideálisabb elkészítési módja?
Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 12:51
1/5 Varga Péte4 válasza:
Vállalva, hogy az ínyencek lehurrognak, csak ideírom, hogy miként szeretem: Rántott hús vastag bundában. (A tojás után újra liszt - tojás - morzsa ) Saláta körettel persze.
3/5 anonim válasza:
Vékonyra szeletelve, liszt, tojás+liszt, tojás, gyors sütéssel. Én így szoktam. Legfinomabb meggyszósszal.
5/5 anonim válasza:
Szafttal tálalva a legjobb, így elnyomja a szárazságát. Lecsós szeletnek, gombamártással tálalva, hentestokánynak, budapest szelet, esetleg gordon bleu, mátrai borzas, tejföllel sajttal tepsiben sütve, egyben sütve baconbe tekerve, hamis wellington. De a legjobb mindenképp szafttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!